Hyvää Vappua Supernaiset!

Hyvää vappua! Klara Vappen! Vaikka ilma ei olekaan se kaikkein paras, niin seura ja tunnelma ovat <3 Nyt vielä pikaisesti Ikeaan hakemaan skumppalaseja (jäi vähän viimetippaan) ja lihapullille, sitten vielä kaupan kautta kotiin, vappukuteet niskaan ja bailuihin :D Lakitukseen mennään ja sitten pyöritään kaupungilla ja katsotaan minne lopulta päädytään. Ja tästä Kaija Koolta vähän tunnelmaa juhlaa ;) Have fun!

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Yleinen | Tags: , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 30.4.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>