Tähti tyynyt

Näin nukkumaan mennessä on hyvä laittaa vielä kuva uusista makuhuoneen tyynynpäällisistä, mitkä löysin Eurokankaasta eilen. Päälliset olivat vielä valmiiksi ommeltuja, niin ei tarvinnut edes itse tehdä. Saatan hakea vielä toiset samanlaiset. Haluaisin myös olkkariin vastaavat mutta harmaat. Myös sellaiset joissa olisi yksi iso tähti olisi hienot :)

image

Aamulla sitten suunta kohti Tamperetta, jänskättää! Toivottavasti saan nukuttua. Mutta nyt tosiaan: Hyvää yötä ja kauniita unia ♡

Ainiin, oli muuten mahti treenit tänään! 55minuutin combat ja sykemittarin mukaan kulutus 385 kaloria, 55% treenistä täysillä ja maksimi sykkeet 172!

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 1.4.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>