Secret brunch club ♡

Tältä siis ilta näytti <3 mahtavaa ruokaa ja kivaa seuraa! Oli taas hauska tehdä sushia, vaikka kova homma siinä kyllä oli. Tehtiin vähän enemmän tällä kertaa ja koitettiin uutena jättikatkaravun pyrstöjä. Olivat tosi hyviä omasta mielestäni, mutta osan mielestä vähän mauttomia. Pari lasia kuohuvaa aurinkoiseen sunnuntaihin, ei huono! Nyt TähdetTähdet ja lazy Sunday jatkuu. Aamulla taas töihin.

image

image

image

image

image

image

image

image

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Yleinen | Tags: , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 30.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>