Let’s go dark on Saturday!

Ihanan aurinkoista lauantaita kaikille :) Työt on tältä päivältä hoidettu ja nyt ollaan Säkylässä mummoloimassa pitkästä aikaa. Syötiin juuri ja L:lä meni nyt ulos pesemään autoa, itse taas ajattelin kirjoitella kuulumiset blogiin sillä välin. 

Rauhassa on viikonloppu taas mennyt, lähinnä töitä tehdessä. Graduun en ole ehtinyt koskea ja tenttikirjatkin pölyttyy nurkassa. Tosin sain torstaina mielenkiintoisen soiton ja sen tiimoilta Tampereelle ensi viikolla. Myöhemmin ehkä asiasta lisää… Huomenna meillä on kaveri porukan Secret brunch club -tapaaminen: tällä kertaa meillä ja aiheena sushi ja Japani. Kerroin tästä clubistamme joskus aiemminkin, mutta siis, pienellä kaveriporukalla kokoonnutaan ehkä kerran kuussa jonkun luokse, tehdään valitun teeman mukaan ruokaa ja hengaillaan. Tosi kivaa ja vaihtelua perus biletykselle ja baareissa notkumiselle. Varmaan kuvia tulee huomenna. Alku viikko meneekin sitten taas töissä ja ym. Ei oikein mitään maata järisyttävää tiedossa.

Mutta siis otsikon mukaan piti tähän keroa tämän pääiväisestä ’Earth hour’ -tempauksesta, eli  pimeästä tunnista, jolloin kaikki valot tulee sammuttaa tunnin ajaksi tänään klo: 20.30 alkaen. Earth hour on WWF:n maailamanlaajuinen tapahtuma, joka haastaa jokaisen pohtimaan omaa energiankulutustaan ja sen vaikutusta ilmastoon. Ensimmäisen kerran tempaus järjestettiin vuonna 2007, mutta siitä lähtien sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja monet suuret kaupungit ovat siinä mukana. Esimerkiksi eifeltornin valot Pariisisssa sammutetaan.

Itse pyrin aina sammuttamaan valot jos emme ole kotona ja muutkin turhat sähkölaitteet. Jopa kotona ollessamme ollaan usein pimeässä :) mikäs siinä, itse ainakin rakastan kynttilöiden tuomaa tunnelmaa. Tänäänkin, jos vain kotiin ehditään puoli yhdeksäksi, niin valot pysyvät poissa ja kynttilät syttyvät. Sitäpaitsi mikä sen romanttisempaa lauantai illassa kuin pari kynttilää ja vaikka viinilasillinen ;)

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Yleinen | Tags: , , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 29.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>