”Veisin sut treffeille Berliiniin, ja aamiaiselle Pariisiin. Beibi lähetään liitään, kiitoradan asfaltti kiiltää!”

Tällasilla meiningeillä tänään! Lähinnä kertosäe kertoo aika hyvin tän hetken tunnelmista. Niiiiin kova matkakuume! tai oikeestaan seikkailukuume. Tekisvaan mieli mennä kentälle reppu selässä ja häippästä :D Pääsispä edes tonne Tallinnaan.. Tällä hetkellä kyse on vielä lähinnä ajan, ei edes rahan puutteesta, huoh. Onneks voi sentään fiilistellä ja haaveilla

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 26.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>