Asuste tyyliä KappAhlista

Aivan uskomattoman mahtavan ihania <3 KappAhlin uudet laukut meinaan! On kyllä pitkästä aikaa panostettu asusteisiin ja saatu aikaan todella naisellinen, tyylikäs, moderni ja aikaa kestävä mallisto. Laukut ovat tyylikkäitä peruslaukkuja, joita tulisi lötyä jokaisen naisen kaapista. Vaalea beige ja musta ovat nappi valinnat väreihin ja mallistoa täydentää myös ihana tummansininen. Isoa laukkua löytyy kahta mallia, lisäksi mustaa ja beigeä kirjekuorilaukkua ja aivan pientä kukkaro/laukkua vielä myös sinisenä. Mallistoon on olemassa myös yhteen sopivat vyöt ja lukuisista huiveistakin löytyy juuri oikean sävyiset. Lisäksi tykästyin myös KappAhlin tämän kevään aurinkolaseihin :) Ihme kyllä molemmat malllit myös sopivat omaan päähän (ainakin omasta milestäni). Aurinkolasit tulivat myös tarpeeseen, sillä reissulla tosiaan hävitin edelliset. Ostinkin siis jo nuo mustat hintaan 8,95€. Saatan hakea myös pilotit itselleni.

Rakastuin myös noihin sydän avaimenperiin. Normaalisti vähän kavahdan sydämmen muotoisia juttuja, mutta noi olivat kyllä tosi kivat :) ja näyttää noiden laukkujen kanssa ihanilta. Ostin myös mustan kukkaro/laukun ja tuo iso beige kassi on suuressa harkinnassa. Musta muistuttaa liikaa omaa MK:n Hamiltonia, joten ei sitä. Päätin tosin, että laukkujen suhteen panostan vain brändeihin tästä lähin, muttamutta..

 

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Yleinen | Tags: , , , , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 4.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>