Kesän matkahaaveita <3

Mikä olisikaan parempi tapa viettää talvista sunnuntaita kuin etelän lämmöstä ja auringosta haaveilu :) Ollaan siis mietitty taas minne sitä kesällä lähtisi. ”Normaalisti” ollaan pääsiäisenäkin käyty jossain ja sitten tehty laskettelureissu myös keväällä, mutta ne taitavat tänä vuonna jäädä ainakin omalta osaltani välistä. L:lä lähtee kyllä Åreen, mutta muuten tuo jenkkilä reissu verotti nyt vähän matkabudjettia. Mutta kesällähän on pakko päästä jonnekin! Itselläni on se hankala tilanne, että pitäisi harjoittelu paikka löytää ja oikeastaan ennen sen varmistumista en voi löydä mitään muuta lukkoon, ärsyttää :/ Mutta haaveilla saa aina!

Tällä kertaa Kypros ja purjehdus Kroatiassa kiinnostaisi kovasti. Kyprokselta löytyy kuulemma Euroopan puhtaimmat vedet ja mahtavat sukellus kohteet ja Kroatia vain on yksi maailman kauneimmista paikoista. Molemmissa houkuttaa puhdas vesi, ilmasto, ruoka ja erilaiset aktiviteetti mahdollisuudet. Niin ja tietysti vain rento oleskelu ja auringon palvonta :) Kyproksella en lisäksi ole koskaan käynyt, niin siksi sinne. Ja nimenomaan Kyproksen tasavallan puolelle, ei Turkin puolelle. Kroatiassa tosiaan käytiin pari vuotta sitten ja silloin ihastuin maan saaristoon. Haluaisinkin siis lähteä kiertämään saaria, en niinkään yhteen kohteeseen viikoksi. Myös asunnon vuokraaminen hotellin sijaan olisi kiva kokemus.

Oletteko te käyneet Kyproksella? Mitä mieltä paikasta? Mikä olisi paras kohde/kaupunki? Itse olen vähän Larnakaa katsellut, mutta kaikki vaikuttaa aika kivoilta. Myös jonkinlainen kiertely voisi olla ihan jees :)

Entä Kroatiasta? Dubrovnikissä tosiaan olen ollut, mutta mitä muita ehdottomia kohteita maasta löytyy? Mikä/mitkä saarista ovat teidän lemppareita? Kaikki info on tervetullutta :)

Kuvat: apollomatkat.fi

Kuvat: finnmatkat.fi

Kroatiaan valmismatkoja tekee ainakin Apollomatkat, mutta heiltäkään ei taida löytyä haluamaani saarihyppely reissua. Mutta luulen, että reissu tulee joka tapauksessa varattua ebookerssin kautta, kun heillä matkan saa koottua kätevästi itse tai sitten ottaa vain pelkät lennot :)

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Matkailu, Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 2.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>