Hampton Republic 27 -kevätmallisto KappAhlissa

Taas ihania uutisia KappAhlista, josta on jotenkin kummasti muodostunut yksi lemppari vaatekaupoistani <3 Jostain syystä vain löydän täältä nykyisin kaikkea kivaa, vaikka pakko myöntää, että jotkut tuotteet ovat hieman outoja. Mutta tähän KappAhlin viime keväänä lanseeraamaan Hampton Republic 27 -mallistoon olen totaalisen rakastunut, eikä se tunnu pettävän tänäkään vuonna. Naisten puolelle oli tullut jo kivoja uutuuksia ja myyjä kertoi myös, että tänä keväänä mallistoon tulee tossuja, ballerinoja ja kivoja kesäkasseja. Odotan todella innolla!

Tässä muutamia lemppareita jo kauppoihin saapuneista tuotteita. Varsinkin nuo ankkuri neuleet ovat ihania ja sitten tuo farkkupaita! En ole yhtään farkkupaita tai farkkutakki ihmisiä, mutta nuo jotenkin kolahti.. Nythän on demin suuressa huudossa, joten ehkä pitää tuota paitaa miettiä..

Viime syksynä tuli myös lapsille omia Hampton tuotteita, mutta ensi keskiviikkona 5.3.2014 on virallinen lasten Hapton Republic -malliston lanseeraus! Näitä lasten tuotteitakin on ollut jo muutamia päiviä kaupoissa ja sieltäkin löytyi vaikka mitä ihanaa. Tosiaan KappAhlilla lasten koot 164 ja 170 menevät ainakin minulle oikein hyvin ja ovat välillä jopa naisten S-kokoa suurempia.. Eli kannattaa käydä tosiaan tsekkaamassa myös lasten osaston isojen tyttöjen tarjonta. Kokonaisuudessahan lasten mallisto tulee kokoihin 86-170 ja myös pojille tietenkin :) Lasten tuotteista rakastuin pinkkiin kauluspaitaa ja huppariin. Myös neuletakki ja ankkurimekko vaikuttavat todella kivoilta. Ihanaa kevättä tulossa! Niin ja myös lapsille on kenkiä ja muita susteita.

Kuvat: KappAhl.fi

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Fashion things, Yleinen | Tags: , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 1.3.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>