Vapaapäivä

Heissan :) Pitkästä aikaa ”vapaapäivä” tänään. Ei siis töitä eikä luentoja, mutta miljoona muuta asiaa hoidettavana silti. Tässä olen aamun väkertänyt kirjanpitoa kuntoon kun illalla tämän vuoden viimeinen YK-yhdistyksen kokous ja pitäisi seuraajalle näyttää miten kirjanpito toimii :) No se alkaa olla onneksi kasassa, mutta vielä pitäisi leipoa kokoukseen tortut ja käydä muutenkin kaupassa. Vietetään pikkujouluja sitten samalla. Salillekin meinasin suunnata seuraavaksi ja sitten pitää ihan vain siivota! Kämppä on taas ihan pommin jäljiltä. Niin, ja vaikka töihin menenkin vasta ensi viikolla ja tässä on nyt vähän ohjelmaa viikonlopuksi tiedossa, niin pitäisi silti ehtiä lukea työoikeuden tenttiin. Se on kyllä sellaista pakkopullaa, että oksat pois. Toisin sanoen pitää vain opetella miljoona käsitettä ja lakipykälää ulkoa..Tämä oli pakollinen kurssi, muuten olisi jäänyt välistä :D En ymmärrä, miten joskus suunnittelin vaihtavani oikkikseen..en todellakaan pärjäisi siellä, että pointsit vaan niille, jotka oikeasti ovat asiasta kiinnostuneita.

Huomenna mennään Säkylään L:n isovanhempien luokse juhlistamaan itsenäisyyspäivää ja lauantaina S:ssä tulee Turkuun!! <3 siitä tulee niiiiiiin kiva ilta! Niin ja lauantaina mennään myös äiskän kanssa kaupunginteatteriin katsomaan Romeo ja Julia. Eli viikonlopuksi on paljon kivaa ohjelmaa. Aiotteko muuten katso nuo niin sanotut itsenäisyyspäiväjuhlat (tai mitkä ikinä ovatkin)? Minä kyllä boikotoin! Ymmärrän kyllä, että pitää välillä tehdä uudistuksia, mutta nyt mentiin kyllä liian pitkälle. Ei edes tansseja.. niin surullista..

Tässä on vielä kuitenkin linkki tämän päivän Nelly.comin joulukalenteriin. Tänään tarjouksessa on Wonderlandin alusvaatteet -20%. Jos ei miehelle keksi muuta joululahjaa, niin voit aina paketoida itsesi ;) Wonderlandilta löytyy sekä seksikkäitä, klassisia kuin käytännöllisiäkin alusasuja. Mutta minä lähden nyt salille! Heidå

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Fashion things | Tags: , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 5.12.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>