Nelly.comin joulukalenteri – 2. luukku

Huomenna aukeaa Nylly.comin toinen joulukalenteriluukku. Tänään ensimmäisestä luukusta, löytyi siis tuo mahtava bilemekko tarjous, joka on voimassa huomenna klo: 12.oo saakka. Huomenna, 2.12, luukusta tupsahtaa kuitenkin taas uusi tarjous ja tällä kertaa se on Vilalta Alma Down takki 24,94 €! Tämän tarjouksen aion hyödyntää myös itse. Olen samantapaista takki tässä vähän himoinnut, mutta en ole raaskinut maksaa tuota täyttä hintaa. Ajattelin takkin olevan kätevä esimerkiksi tuonne reissuun, sillä se on kevyt ja lämmin ja menee pieneen tilaan. En vain osaa päättää, että sininen vai viininpunainen/luumu?..

Koko joulukalenteri / Koko joulukampanija

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Fashion things, Yleinen | Tags: , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 1.12.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>