Nellyn joulukalenteri

Huomenna se alkaa, meinaan joulukuu <3 Tasan 24 päivää jouluun ja pikkujoulu kausi kuumimmillaan! Joko teillä on pikkujoulu suunnitelmat valmiina? ja monetko kekkerit on tänä vuonna tiedossa? :) Lisäksi joulukuuhun kuuluu olennaisesti myös joulukalenterit ainakin jossain muodossa ja itse aion ainakin oman Hello Kitty (sain synttärilahjaksi) kalenterin lisäksi seurata ainakin tätä Nellyn mahtavaa kalenteria. Pyrin laittamaan linkin myös tänne blogiin päivittäin. Minulla on etuoikeus kertoa teille jopa päivää aikaisemmin seuraavan luukun tarjous, joten kannattaa käydä kurkkimassa ;) Tässä heti ensimmäinen huomiselle, olkaa hyvät.

Huomenna kalenteri siis starttaa ja jos sitä pikkujoulumekkoa ei vielä ole, niin tilaappa huomenna Nelly.comista! 1.12 tarjous on -70% valituista bilemekoista. Melkoisia tarjouksia.

Koko Joulukalenteri / Koko joulukampanija

Lisäksi Nylly.comissa on koko joulukuun voimassa kilpailu, jossa voit voittaa oman toivelistasi omaksesi! Käy siis sivuilla kokoamassa oma toivelista ja lähetä se eteenpäin. Helppoa, kivaa ja palkinto mitä mahtavin. Tästä kampanijaan!

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Fashion things, Yleinen | Tags: , , , , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 30.11.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>