Jalan mukaan muotoillut pohjalliset

Moikka ja aurinkoista viikonlopun alkua <3 Ulkona on pitkästä aikaa aurinkoista ja pikku pakkanenkin puree jo, talvi tulee! Tässä on viikko vierähtänyt taas töitä tehdessä ja sinne pitäisi tänäänkin vielä mennä. Paikkaan pitkää sairaslomaa ja töitä on nyt sitten ihan yllin kyllin..pitäisi vain osata sanoa myös ei, jotta saa tentit hoidettua ja sitä gradua tehtyä.. Nyt tuon matkan takia on kuitenkin pakko paiskia hommia :)

Töitä aasinsiltana käyttäen aiheeseen: Joudun itse töissä seisomaan monta tuntia päivässä ja kengät eivät tosiaan ole mitään terveyssandaaleja. Toki sellaisiakin voisi käyttää, mutta pinnallisena: ulkonäkö ennen kaikkea. Hahah. Vaikka usein miten käyttämäni saappaat ovat ihan hyvät jalassa, niin kuitenkin pitkä seisominen ja kävely alkaa painaa. Sainkin vihjeen, että Turun Hansakeskuksen Intersportissa olisi mahdollisuus teettää jalan mukaan muotoiltuja FootBalance pohjallisia puoleen hintaan (en tiedä onko pohjallisia saatavana muista ketjun liikkeistä). Kyseessä on varaston tyhjennys. Pohjallisten normaali hinta on noin 59,90€ mutta nyt niitä saa hintaan 29,90€. Pohjallisia on myös kahta laatua: nahkaiset avokkaisiin ja muihin ”kävelykenkä” tyyppisiin ja sitten paksummat ja jämäkämmät lenkkareihin ja ”streetkenkiin”.

FootBalancen tuotteisiin pääset tutustumaan tästä

Itse otin nuo nahkapohjalliset ja ne ovat kyllä nyt noin viikon käytön jälkeen tuntuneet oikein hyviltä. Eli voin suositella lämpimästi. Jalat eivät väsy aivan yhtä helposti sillä, pohjallinen tukee jalan luonnollista kaarta, joka minulla esimerkiksi on melko suuri. Korkkareissa en ole pohjallisia vielä kokeillut, mutta täytyy testata sekin. Jalkojen terveys on kuitenkin tärkeä asia, sillä usein jalkojen kipu heijastuu muuhun kroppaan, varsinkin selkään. Jaloissa on myös akupisteitä, joita hoitamalla voidaan hoitaa koko kehon hyvin vointia. Jaloistaan kannattaa pitää huolta <3

Jalanpohjien akupisteet

 

 

 

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Fashion things, Urheilu, Yleinen | Tags: , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 29.11.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>