Kauan kaivatut nilkkurit Skopunktenista <3

Heissan ja mukavaa lauantaita :) Töistä on selvitty ja käväisin äskön ennen kotiin tuloa vielä leffassakin A:n kanssa katsomassa ”Thor: The Dark World”. Oli han hyvä ja hämärästi tuli mieleen, että olen saattanut ykkös osankin nähdä joskus. Suosittelen kuitenkin, mukavaa viihdettä.

Mutta tämän postauksen idea oli varsinaisesti nuo nilkkurit jotka eilen löysin. Piipahdin siis eilen työmatkalla nopeasti Skopunktenissa katsomassa jos siellä vielä olisi joitain kivoja nilkkureita. Halusin nilkkurit alku syksystä, mutta sitten meinasin etten tarvitse toisia ”talvikenkiä”, vaan vanhat saappaat olisivat ihan hyvät. Nyt kuitenkin noista nahkasaappaistani alkoi vetoketju reistailla ja muutenkin märän kelin takia ajattelin, että jotkut nilkkurit olisi kuitenkin kivat :) Lisäkis nuo saappaat ovat töissä melko kuumat.

Löysinkin sitten ihan kivat yksilöt hintaan 34,95€. Ihan kohtuullinen hinta mielestäni. Ne ovat myös oikeasti kivat ja hyvän tuntuiset jalassa, että ei tämä nyt mikään pakko ostos ollut. Poikkeuksellisesti jouduin vain ottamaan yhden koon isommat eli jopa 39. Halusin saada näihin mahtumaan pohjalliset ja myös paksummat sukat tarvittaessa. Meinasin myös etsiä jostain sellaisen karva reunuksen tuohon varteen :) Tykästyin tuohon, että vetoketju on molemmin puolin; ulkopuolella koristeena ja sisäpuolella jalkaan laittamisen helpottamiseksi.

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Fashion things | Tags: , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 23.11.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>