asldmjjpoeäjrydbueoaä – tunnelmat tältä päivältä

Jep, aivot on tukossa ja silmiä särkee. Otsikko kertoo tämän hetken tunnelmat. En saa gradua varmaan ikinä valmiiksi, sillä en osaa rajat tietoa. Ensin tuntuu, että mitää ei ole missää ja sitten kaikkea on kaikkialla ja liikaa. Aivot ylikuormittuu informaatio tulvasta! Olen siis tämän päivän koittanut saada jotain aikaan ja olen kyllä saanutkin..ainakin jotain. Lähinnä yksi lause tuonne ja toinen tänne, mutta jotain se on tehtävä! Nyt asetin itselleni lopullisen tavoitteen saada tämä valmiiksi ensi keväällä, mutta toki mitä nopeammin, sitä nopeammin. Itse tutkimus kuitenkin vielä puuttuu ja haluan siihen kyllä pian käsiksi. Pää oikeasti hajoo tämän teorian veklaamisen kanssa, huoh.

No mutta sainpahan avautua ja julkistettua tavoitteet. En voi pettää kaikkia :D Nyt salille unohtamaan hetkeksi kaikki ja illalla vielä pari tuntia tiukkaa vääntöä lisää. Kohta postaus myös tuosta kirppiksestä kun lupasin, mutta en eilen ehtinytjaksanut 

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Ajatuksia | Tags: | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 26.9.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>