American t-shirts and shape-up!

Heippa ja hyvää viikonloppua :) Alkaa kaikilla olla pikku hiljaa viikko paketissa ja aika siirtyä viikonlopun viettoo. Itse olen vääntänyt gradua koko päivän ja saanut jopa jotain aikaan, olen ihan ylpeä itsestäni! Mites teidän viikko on mennyt ja millaisia viikoloppu suunnitelmia tiedossa? Itse suuntaan huomen aamulla laivalle ja takaisin sitten sunnuntaina. Tällä kertaa on laivalla vähän ohjelmaakin tiedossa, kun mennään sinne pääasiassa projektityöskentely koulutukseen, mutta pitämään myös hauskaa, totta kai :D

Nopeiden kuulumisten jälkeen asiaan: eli Kappahlin ihanan amerikka t-paidan sekä shape-up alusvaatemalliston esittelyyn. Olen pitänyt pääsääntönä sitä, että alusvaatteita en täällä blogissa esittele, mutta tämän shape-up aiheen alusin kuitnekin ottaa esille. Mutta ensin t-paita. Eli Kappahlissa on tarjouksessa muutamia aika kivojakin naisten t-paitoja vain 9,95€. Paidat ovat perus t-paitoja, joiss aon kivat kuviot ja jotka ovat kuitenkin myös materiaaliltaan laadukkaita. Näitä amerikanlippu aiheisia paitoja on sekä tämä harmaa, että valkoinen, sitten oli vielä pari muutakin valkopohjaista saatavana. Käy tästä katsomassa tarkemmin.

T-paitojen lisäksi Kappahlissa on menossa kampanja: kaikki rintaliivit 9,95€! Tämä on todella hyvä tarjous, sillä nyt saa laadukkaita liivejä puoleen hintaan ellei suuremmallakin alennuksella. Kokoja löytyy myös D-kuppiin saakka! Mutta asia josta halusin puhua on Kappahlin Shape-up mallisto(ja vastaavia löytyy jo joka puljusta), jonka tarkoituksena on muokata vartalon ongelmakohtia, ja jonka liivit itsekkin juuri ostin. Liiveissä on oikeat super täytteet ja ne todellakin ovat push-upit :D Itse olen jäänyt todella koukkuun näihin, enkä edes halua käyttää enää muita. Haluaisin kuitnekin tietää, mitä mieltä te olette näistä ”huijaus” rintaliiveitä?

Ehkä itse ajattelen asiaa niin, että kun olen parisuhteessa ja toinen tietää jo mitä saa, niin mitä sitten jos vähän haluan korostaa muotojani :D Teen sen siis itseni takia, en metsästääkseni miehiä. Mutta jos olisin sinkkuna ulkona liikenteessä, en tiedä käyttäisinkö näitä..antaa kuitenkin aika vääristyneen kuvan todellisuudesta. Ja vaikka suhde ei perustukkaan ulkonäköön, niin ensivaikutelmaan ja tutustumiseen kyllä.

Mutta voiko näihin tuotteisiin jäädä koukkuun? Onhan tälläiset tuotteet kaiken maailamn leikkauksia parempi vaihtoehto, mutta silti. Jos olet kokonaan paketoitunut nudenvärisiin mummoalusvaatteisiin, jotka kaiken lisäksi pitävät sinut kasassa, en tosiaan kehota tekemään lähempää tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa. Mutta jos näiden avulla saa itsevarmuutta, niin eihän ketään kiellä käyttämässä. Todellisuudessa myös esimerkiksi tiukat kotelomekot näyttävät paremmilta päällä jos mitään epämääräisiä makkaroita ei pursua mistään. Asialla on puolensa,  muttamutta ei noita silti voi mielestäni kovin seksikkäinä pitää.. Olisi kiva kuulla mielipiteitä aiheesta! 

Mutta mainos puheena siis vielä, että tosiaan ne kaikki rintsikat on nyt 9,95€, että hopihopi ostoksille ja alushousutkin saa ota 3 maksa 2 tarjouksella. Ja tarjolla on siis ihan kaikenlaisia liivejä, myös esimerkiksi urheiluu. I like.

 

Mainoskuvat: Kappahl.fi

 

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Ajatuksia, Fashion things | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 25.1.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>