Heissan!

No niin, nyt on sitten saatu tämänkin kevään ohjelma aika lailla pakettiin: pääsin sille supersurkeidenruotsinkurssille!! OUJEA! Sain vihdoin siis myös toivoa, että saatan valmistua joskus! Vielä puuttuu muitakin päänvaivaa aiheuttavia kursseja, mutta tämä ruotsi on ollut kyllä ylivoimainen este. Eikä tämäkään kurssi siis mitään takaa, pitäähän tässäkin tentistä päästä läpi, mutta nyt on ainakin hieman realistisemmat mahdollisuudet. Lisäksi on kiva aloittaa opiskelu ryhmässä, jossa kaikki ovat melko lailla samalla tasolla. Nyt siis todellakin luen, kuuntelen, kirjoitan ja ehkä jopa puhun ruotsia koko kevään :D

Tosin tämä aiheutti sitten kauhean säätämisen kaikkien muiden kurssien ym. kanssa koska tuolta ei saa olla kertaakaan poissa. Eli myös Åren reissu hieman vaarantui…

Laskin muutenkin paljonko opintopisteitä tässä keväällä pitäisi haalia ja mietin, että mistäs pirusta ne kerään kasaan. Saa kyllä taas tehdä niin mielenkiintoisia kirjatenttejä että :D No, mutta ei ainakaan pitäisi tylsää tulla, epätoivo kylläkin!

Töissä ei myöskään tarvitse paljoa käydä eli tähän loppui myös turha tuhlailu ja ostokset. Säästökuurilla mennään. Ajattelin muutenkin vetäistä tämän vuoden vähän eri tyylillä: otan jokaiselle kuukaudelle jonkin oman ”teeman” tai haasteen mitä toteuttaa. Tammikuu on tipaton ja helmikuun ajattelin olevani totaalisessa ostokiellossa, vain ruoka on sallittua. Maaliskuu voisi mennä vaikka kokonaan ilman suklaata, josta on nyt tullut todella paha tapani.. Pidemmälle en ole vielä ehtinyt miettimään, mutta innostuin ajatuksesta todella. Kiva haastaa itsensä näin :D

Oletteko joskus kokeilleet jotain vastaavaa? Tai otatteko tästä haasteen vastaan?

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Ajatuksia, Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 8.1.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>