Matkalle? – Matkamessut ja muita huipputarjouksia

Talvi ja alku vuosi on oivallista aikaa suunnitella seuraavan kesän ja yleensäkin koko vuoden ohjelmaa: Lomia ja matkoja tietenkin erityisesti. Ajankohta on oivallinen myös siksi, että kaikkien muiden alennusmyyntien ohella myös matkatoimistoilla ja muilla matkantarjoajilla on alennuksia! Nyt myös 17-20.2.2013 Helsingin Messukeskuksessa järjestetään vuotuiset Matkailumessut, jotka jos mitkä, ovat erinomainen mahdollisuus tutustua kuluvan vuoden upeaan tarjontaan. Kysessä on siis Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Jos vain saan oman aikataulun sopimaan, niin käyn ehdottomasti tsekkaamassa!

Etuja on tarjolla moneen lähtöön, niin perheille kuin pariskunnille ja myös ajankohdat vaihtelevat. Tarjouksia on monilla matkatoimistoilla, mutta tässä tarkempi katsaus omiin suosikkeihin: Apollomatkoihin ja Lomamatkoihin. Varsinkin Apollomatkojen valikoima laajenee jatkuvasti ja hinta-laatu -suhde on paikallaan!

Onhan se totta, että puolivuotta aiemmin on ehkä hyvin hankala tietää lomista ja muusta tilanteesta, mutta jos sitä matkaa ei varaa nyt, tuleeko sitä ikinä varattua? Nyt on lisäksi mahdollisuus päästä edullisesti erikoisempiinkin paikkoihin. Kesällä viime tippaan jätetty lomanvaraaminen mahdollistaa vain ne tavanomaiset äkkilähtökohteet. Ota siis riski ja buukkaa vuoden 2013 loma(t) jo nyt! Tässä hyviä ja edullisia mahdollisuuksia ;)

Apollomatkat tarjoavat messutarjouksena jopa 400 euron alennuksen lomasta, ei huono! Myös eksoottiseen Jordaniaan pääse alk. 495 € ja upeaan Kroatian saaristoon alk. 500 €. Lisäksi lapsi- ja nuorisoalennukset jopa -70 %. Älä missaa näitä! Kroatia jäi ehdottomasti omaan sydämenni ja Jordania kuulostaa myös oikein hyvältä ;)

Lomamatkat puolestaan tarjoavat 75 euron ennakkovaraajan edun kesän 2013 matkoille ja tarjolla on myös suuri valikoima äkkilähtöjä pahimpaan lomakuumeeseen.

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Matkailu | Tags: , , , , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 7.1.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>