Iltapalaa ja ranskaa

Tänään on koko päivä mennyt sitten nenä ranskankirjassa ja aika ahkera olen ollut, vaikka itse sanonkin. Vähän hassua lukea taas jotain kieliä, kun edellisestä kerrasta on jo monta vuotta aikaa. Aikamoista ulkoa opettelua vain tämä ranska. Noo, kieliopit on kerrattu ja seuraavaksi sanojen kimppuun.

Kävin kuitenkin äsken nollaamassa aivoni salilla ja SH´BAM tunilla , joka oli kyllä todella hauska. Hieman Zumban tyylinen tanssillinen tunti. Mies ohjaaja oli aivan paras ja taidan tietää syyn, miksi tämä on yksi koko salin suosituimmista tunneista ;P

Iltapalaksi väsäsin vielä äsken herkullisen, terveellisen ja kevyenkin pirtelön. Tykkään tehdä näitä treenin jälkeen ja varsinkin iltaisin. Pirtelö on ihmeen täyttävä ja hyvää, sillä pärjää hyvin illan tai sitten päivällä seuraavaan ruokailuun saakka. Mitään ihmeellistä tähän ei tule ja minulta löytyykin ainekset lähestulkoon aina kaapista. Mielialan mukaan joukkoon voi lisätä jotain muutakin tai vaihtaa marjat hedelmiin. Mintun lehdet ovat yksi tosi hyvä lisä, namimani!

Pirtelöön tulee siis: 1 banaani, 2 dl rahkaa/kermaviiliä, n. 1dl marjoja, n. 1dl maitoa ja loraus mehua. Itse en tosiaan koskaan käytä mitään mittaa, vaan laitan mutu meiningillä. Sanotaan nyt, että mitä enemmän marjoja sen marjaisampi maku ja mitä enmmän nestettä sen löysempää ja sitä enmmän pirtelöä tulee :) Muuten tuo on sellainen puolen litran annos.

Pirtelö nassuun ja jatkamaan! Bonne soirée, á demain.

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Reseptit, Urheilu, Yleinen | Tags: , , , | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 22.11.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>