Synkkä ja myrslyinen lokakuu..

Hellou ja hyvää alkavaa lokakuuta. Lokakuu on kyllä varmaan vuoden turhin kuukausi! Sataa, on synkkää eikä mitään tapahdu missään :/ Jos ei vielä masenna niin kohta masentaa. Kouluhommiakin alkaa kerääntyä ja töitäkin pitäisi jaksaa tehdä. Huomenna tosiaan ensimmäinen gradu tapaaminen.. ja pakko myöntää, että odotan seminaaria pelonsekaisin tuntein. Jotenkin olen innoissani, mutta jotenkin taas iskee paniikki, että pitää saada kauheasti aikaan ja elää ainakin seuraava vuosi kalenteri kädessä peläten palautuspäiviä. Lisäksi huomenna on vielä ranskan kurssin välikoe, johon olen koittanut päntätä sanoja koko päivän. Hirmu jännää. Hauskaa tässä on tosin se, että tajusin äsken, että osaan nyt jo varmaan ranskaa paremmin kuin ruotsia :) Hyvä, että on nämä asiat tärkeys järjestyksessä taas…

Nyt kelpaisi niin jokin aurinkomatka kauas pois. Olisi voinut ottaa koko lokakuun vähän omaa lomaa ja lähteä jonnekin. Tänäänkin olen istunut sisällä koko päivän, koska ei tuonne sateeseen halua mennä. Rupeaa olemaan vähän sellainen mökkihöperö fiilis. Pitäisi jaksaa tätä blogiakin kirjoitella, mutta tällä hetkellä on kyllä motivaatio kaiken suhteen aika kadoksissa. Haluisin vain nukkua ja syödä suklaata tai jotain :D

Ei kai tässä auta muuta kuin toivoa talven nopeaa tuloa ja lunta valaisemaan maisemaa. Sitten pääsisi edes ulos ja rinteisiin. On vain elettävä päivä kerrallaan ja koitettava keksiä jotain tekemistä. Voisihan tämän ulkomaailman synkkyyden ja tylsyyden käyttää hyväksikin ja juuri tehdä hirveästi töitä ja kouluhommia. Jostain pitäisi vain saada se energia, D- ja C-vitamiinit ei tunnu auttavan ja kahvin juomisestakin on kohta varmaan vatsahaava!

No huomenna koitan saada tuota sisustus ompelupuolta eteenpäin, kaupungilla pitäisi käydä ja sitten jotain.. Koitetaan tsempata tämä lokakuu paremmaksi ja jos jollain on hyviä vinkkejä, niin otetaan vastaan.

Moikka <3

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Ajatuksia, Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 1.10.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>