Romanttinen koti-ilta

Päätin tosiaan viime perjantaina yllättää L:n kun tämä palasi taas kotiin viikon Helsingin reissulta. Valmistin pikku purtavaa ja kävin hakemassa viiniä. L:lle ostin myös yhden vehnäoluen, kun hän niistä nyt niin kovasti tykkää :) Valmistin tosiaan tuollaisen lohi-munakasrullan (resepti tässä) sekä pieniä suolaisia suupaloja lohesta ja kinkusta. Kaikki oli oikein hyvää ja kynttilän valossa viinilasin kera on mukava jutella viikon tapahtumista.Tätä meidän ateriaa nyt vähän varjosti nuo kerttakäyttöastiat, mutta tiskikone on edelleen rikki, enkä jaksanut kivan illan jälkeen ajatella tiskaamista. Kätevää vain heittää kaikki pois, vaikka luonnonvaroja tässä tuhlaillaankin aika tehokkaasti. Noihin suupaloihin laitoin vain tuorejuustoa pohjalle ja sitten toiseen rukolaa ja kinkkua ja toiseen ruohosipulia ja lohta. Namnam, helppoa ja herkullista.

Romanttisen illan voi järjestää monella tavalla ja aina tulisi huomioida se mistä toinen tykkää. Erilaisia ohjeita ja malleja romanttiseen illalliseen nyt on kaikki paikat pullollaan ja yleensä tulos on vähän kliseinen. Ei siis sillä, että jos tykkää perinteisestä, mutta minulle romanttinen ilta on enemmänkin yhdessäoloa toisen kanssa, pari lasia hyvää viiniä, tunnelma eli ne kynttilät ja muut ja ehkä hieman purtavaa. Parasta tämä on kotona, mutta toisaalta välillä haaveilen illallisesta Eiffeltornin huipulla. Todellisuudessa eniten merkitsee ne pienet teot ja sanat, ei mikään maailman valloitus…tai tätä mieltä ainakin minä olen.

kuvat: weheartit.com

Omassa elämäntilanteessani, kun näemme L:n kanssa harvoin, niin se yhdessäolo korostuu ja on vain kiva röhnöttää sohvalla toisen kainalossa. Toisaalta jos elää kiireistä perhe-elämää, jossa toista näkee usein, mutta yleensä kotiaskareissa tai lapsia hoitamassa, niin silloin, se illallinen Eiffelin huipulla olisi varmasti ainutlaatuista. Pukeutuisi hienosti, hivenen seksikkäästi, ja antaisi toiselle myös huoliteltua silmänruokaa, jota kotona harvemmin on tarjolla. Mielestäni parisuhteeseen pitää panostaa myös oman ulkonäkönsä kautta, eikä kukaan varmaa laita pahakseen jos sen flanelliyökkärin vaihtaa pitsipöksyihin ;) Pitkään ja vakiintuneeseen parisuhteeseenkin on näin helppo tuoda vähän jännitystä ja muutosta. Vain mielikuvitus on rajana. Omasta mielestäni kamalinta on varmaan kangistua kaavoihin ja elää sitä arkea päivästä toiseen samanlaisena. Siksi tykkään tehdä tällaisiä, ihan pieniäkin, yllätyksiä ja suunnitella kaikenlaista jännää. Seuraavaksi haaveilen rentouttavasta kylpylälomasta keskellä talvenpakkasia ja tietysti oman kullan kanssa <3

Millainen teidän romanttinen ilta olisi? 

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Ajatuksia, Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 30.9.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>