Nirsoilua

Plääh. Tultiin juuri kotiin tuolta Ikean reissulta, mutta melko turhaa oli. Petyin todella Ikean tarjontaan..hyllyt olivat tyhjiä ja kaikkea oli jotenkin vähän. En löytänyt oikein mitään juuri tähän tilanteeseen sopivaa. Olihan siellä siis kivojakin juttuja, mutta haluan ne verhot ym. isot jutut ennen pientä sisustustilpehööriä :D Käytiin sitten vielä myös Kodin Anttilassa ja siellä oli kyllä paljon parempi tarjonta. Rakastuin yhteen malli olohuoneeseen ja haluaisin sen niin tänne meille kotiin <3 Löysin Anttilasta myös parit verho vaihtoehdot ja tyynyjä, mutta en ollut täysin tyytyväinen, joten metsästys jatkuu perjantaina. Äitikin ihastuin tuon saman malli olohuoneen mattoon ja verhoihin, teki jopa jo melkein kaupat :)

Tässä vähän kuvia kuitenkin ostosreissun ”löydöistä”, jotka vielä jäivät odottamaan noutamistaan sekä vaihtoehtoja verhoihin ja tyynyihin :) Idea on siis muutta meidän sisustus talvea kohden hopeisemmaksi ja siksi metsästän hopeita/harmaita verhoja sekä sävyyn meneviä tyynyjä ja muuta kivaa.

Eurokangas

Poikkesin eilen nopeasti Eurokankaassa ennen töihin menoa ja sieltä löysin nämä kankaat. Tämä oli oikeastaan ainoa teline, joka sopi etsimääni värimaailmaan. Tuo, hieman raidallinen, kangas, joka on tuossa auki..niin siitä ajattelin tyynyjä. Oli aika kivan tuntuista materiaalia.

Verhovaihtoehtoja

Tässä on sitten Anttilasta löytämäni verhovaihtoehdot. Ja kyllä, kyseessä on lakanat, mutta teen niistä verhot :D Olen todennut tämän metodin erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Satiini lakanat laskeutuvat hyvin ja näyttävät hyviltä myös verhoina. Värivaihtoehtoja on lakanoissa usein verhoja enemmän ja hintakin on puolet halvempi, sillä yhdestä parivuoteen lakanasta saa kaksi kunnon kokoista sivuverhoa. Sitten tuli mieleen, että miksei myös pussilakanasta voisi tehdä verhoja samaan tapaan?! Koska haluan verhot myös keittiöön (samaa sävyä ja tyyliä kuin olkkarissa), niin löysin nyt nuo kuviolliset, joita ajattelin sinne..Ihan hassua? Koska pussilakanasta jää kuitenkin paljon ylimääräistä kangasta vielä verhojen jälkeen, niin voisi sitten samaan syssyyn tehdä parit tyynyt ja vaikka pöytäliinan.

Ikean antia

Ihastuin tyylikkäsiin pastapurkkeihin (en kyllä tarvitse mutta..)

Hillopurkeista saisi kivan säästölippaan tai rasian koruille :)

<3 Olohuone <3

<3

myös ruokailuryhmä ja kattaus olivat ihania

tyynyjä

Anttilassa oli myös kivoja maakuuhuoneita

Todella ihana ja tunnelmallinen idea, like.

Tämä olisi olkkarin hyllylle tosi kiva. Löytyy myös mustana.

Tätä siis oli tänään :) Lupauduin huomiseksikin töihin ja sitten pitää aamulla käydä taas asioilla, joten kovin on kiireinen loppu viikko vielä luvassa. No, viikonloppua odotellessa. Öitä.

Tilaa RSS-syötteenä

Aihe: Ajatuksia, Yleinen | Ei kommentteja

Kirjoitettu: 19.9.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>